L
Laatste jaar aanvraag leermiddelen Cognitief Talent

Laatste jaar aanvraag leermiddelen Cognitief Talent


gepubliceerd op 6 februari 2019

 

Onderwerp: Nieuwe laatste aanvraagronde vouchers gestart

 

 

Hopelijk is uw jaar goed gestart? We zijn al weer even op weg in januari. Tijd dus weer voor een nieuwsbrief van ons! Met daarin leuk nieuws:
Scholen kunnen vanaf vandaag, 23 januari tot maandag 26 februari 2019 weer een aanvraag doen voor een voucher. Wegens succes van de vorige rondes, willen we scholen graag weer de kans geven om leer- of speelmateriaal in te kopen voor hun leergierige leerlingen.

Het is de laatste keer dat dit mogelijk is! Huibrecht voorzitter van de stichting: "Steeds meer scholen hebben eigen programma's voor leergierige kinderen, ook zijn er nu de excellentiegelden van de overheid. En doordat ICT steeds meer mogelijkheden biedt om het onderwijs helemaal op de leerling af te stemmen, merken we dat scholen hier zelf heel succesvol in zijn geworden. Na 18 jaar de Toptoets georganiseerd te hebben voor leergierige kids en nu drie jaar vouchers uitgereikt te hebben, is het een logisch moment om te stoppen. De financiering gaat niet meer naar onze stichting, maar naar de scholen die dit heel goed zelf kunnen!"

Voucher 2019 hier aan te vragen

Dit jaar is het de laatste keer dat u een voucher kunt aanvragen!

lees meer

Terug naar 'nieuws'