L
slimleren.nl

slimleren.nl


gepubliceerd op 13 februari 2017

Beste directeur/secretariaat,

Ik breng u graag op de hoogte van het tijdelijke aanbod van Slimleren.nl voor basisscholen.

Slimleren is een oefensysteem voor leerlingen vanaf groep 7 van de basisschool t/m de vierde klas van de middelbare school. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen oefenen met Nederlands spelling & grammatica, Engels spelling & woordenschat en rekenen/wiskunde. Zij hebben met Slimleren toegang tot meer dan 60.000 oefeningen en uitleg over honderden onderwerpen van deze vakken.

Slimleren onderscheidt zich van bijvoorbeeld Squla door de duidelijke uitleg tijdens het oefenen en door de wat meer volwassen aanpak die veel leerlingen in de eindfase van de basisschool meer aanspreekt. Daarnaast kunnen leerlingen wanneer zij vooruit lopen op de stof met Slimleren alvast aan de slag met stof uit de brugklas en kunnen zij Slimleren in de eerste vier leerjaren van de middelbare school blijven gebruiken.

Ons oefenprogramma is op de afgelopen IPON genomineerd in de categorie Innovatie van het Leren en wordt gemiddeld met een 9,6 beoordeeld door onze gebruikers (reviews via The Feedback Company, Google Partner).

Wij bieden deze maand alle basisscholen in Nederland de mogelijkheid om de leerlingen/ouders die hierin geïnteresseerd zijn Slimleren een maand gratis uit te laten proberen. Wanneer zij het lidmaatschap willen voortzetten krijgen zij vervolgens 30% korting op het eerste jaar Slimleren. De leerkrachten van groep 7 en 8 kunnen tevens een gratis account voor in de klas krijgen, waarmee zij gratis toegang krijgen tot alle content en functionaliteiten binnen Slimleren en in de klas interactief onderwerpen kunnen behandelen.

Als u het interessant vindt om gebruik te maken van deze mogelijkheid voor jullie leerlingen en hun ouders en/of jullie leerkrachten dan hoor ik dat graag. Voor meer informatie over ons oefenprogramma verwijs ik u graag naar https://www.slimleren.nl.

Met vriendelijke groet,
Jochem van Dalfsen
Account manager basisscholen Slimleren.nl

 

Terug naar 'nieuws'