Als u zorgen heeft over uw kind op school bespreekt u die eerst op school. Meestal eerst met de leerkracht, later eventueel met de intern begeleider en/of de directeur erbij. De intern begeleiders zijn de contactpersonen voor Kind op 1. Zij weten wanneer zij extra ondersteuning kunnen aanvragen en wanneer de ondersteuning voor uw kind nog de verantwoording is van de school zelf (basisondersteuning).

We proberen onze website compleet en up-to-date te houden. Maar wellicht kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden. In geval van twijfel kunnen scholen of ouders altijd even bellen met het samenwerkingsverband om te overleggen. Bel daarvoor 0113-228887 en vraag naar Marian Totté.

Nieuw in de regio?
Komt u of uw kind in deze regio wonen en heeft u nog geen contact met een basisschool betrokken bij Kind op 1? Bel dan met 0113-228887 en we helpen u snel verder.

Nog geen school van Kind op 1 betrokken?
Ook voorschoolse voorzieningen kunnen samen met ouders/verzorgers een kind aanmelden bij het loket. De meeste dagcentra en kinderopvangorganisaties weten hoe dit moet. Als u er vragen over hebt, bel dan met 0113-228887.